Producten

NeodermaNeoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "schoonheid terug naar de natuur brengt". Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliŽn, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest. Neoderma is voor alle huidtypes geschikt, zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook voor de donkere, allergische en dunne gevoelige huid!Kruidencocktails

De Neodermaproducten bevatten vijf exclusieve kruidencocktails, ťťn voor elke huidverzorgingslijn. De Hydration Kruidencocktail, Rebalancing Kruidencocktail, Anti-age Kruidencocktail, Whitening Kruidencocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruidencocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking teneinde een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren. Neoderma - Internationaal Erkend Neoderma producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaten. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen Neoderma cosmetica in hun schoonheidssalons.Geen enkele huid is gelijk en elke huid eist daarom een individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Met Dr. R.A. Eckstein producten is uw huid perfect verzorgd.

Een geschenk van de natuur

Onze researchonderzoekingen hebben opnieuw ontdekt welke kostbare schatten de natuur uw huid schenkt: waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden en bloesemoliŽn, kiemextracten en vitaminen voor een echte cosmetische huidverzorging. Deze waarborgen een optimale kwaliteit van onze preparaten. Natuurlijke, biologische grondstoffen en werkzame bestanddelen combineren wij met de grootste zorgvuldigheid tot cosmetische preparaten, waarvoor alleen de natuurlijke bestanddelen van de fijnste kwaliteit gebruikt worden. Immers alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Voor de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen werkt ons researchinstituut voor biotherapie voortdurend samen met universiteitsklinieken, teneinde de van oudsher bekende stoffen in combinatie met de resultaten van de jongste naspeuringen op cosmetisch gebied, samengebracht kunnen worden.

Onderscheiding voor cosmetische arbeid

Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Dr. R.A. Eckstein grondlegger van onze cosmetiekserie, internationaal onderscheiden met de "Prix cidesco du comitť international díesthetique et de cosmetologie". Uw individuele verzorgingssysteem. Op basis van de vanuit de cosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Dr. R.A. Eckstein zijn cosmetica systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat deze aan alle eisen voldoen. Als uw huid normaal, ouder wordend, gevoelig droog of vet is of grove poriŽn heeft, dan wel gecombineerd of onrein, met doelgerichte preparaten zal de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype zorg dragen. Dr. R.A. Eckstein-cosmetica alleen bij uw schoonheidsspecialist verkrijgbaar. De John van G make-upcollectie is de eerste collectie waarbij de klant zelf decoratieve kleuren uit kan zoeken. Handig uit milieuoogpunt, prettig voor de portemonnee en een algehele vrijheid voor de cliŽnt in het samenstellen van zijn eigen kleuren.

Een bijzondere make-upcollectieJohn van G is een make-upcollectie met een breed assortiment, maar toch constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblikjes eyeshadow en blusher in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan mascara's, lipsticks, lipliners, kajalpencils, double finish, twinmatics, coversticks, lipdesigners, compact powder, eyedesigners, nailpolish, liquid liners, eyepencils, silky fluid make-up, eyeshadows, loose powder, bronzing pearls enz..Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past.